Back
Καιρός

Ο καιρός σήμερα στο Δ. Θερμαϊκού

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Δ. Θερμαϊκού, σήμερα Τρίτη 2/01, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr.

Πυκνές νεφώσεις θα επικρατήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι οποίες θα υποχωρήσουν σταδιακά ενώ θα σημειωθεί μία μικρή αύξηση στη θερμοκρασία.

Πιο αναλυτικά, κυρίως συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Περαία, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους τρεις βαθμούς Κελσίου έως και τους 14. Οι μεταβαλλόμενοι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς με εντάσεις έως και τρία μποφόρ.ς

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός και στη Ν. Μηχανιώνα όπου και εκεί η χαμηλότερη θερμοκρασία θα είναι αυτή των τριών βαθμών Κελσίου, που θα σημειωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ το μεσημέρι, ο υδράργυρος θα αγγίξει και τους 14 βαθμούς Κελσίου. Και εδώ οι διευθύνσεις των ανέμων θα μεταβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ οι εντάσεις θα φτάσουν έως και τα τρία μποφόρ.

Πυκνές νεφώσεις θα επικρατήσουν και στην Επανομή με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους τρεις έως και τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι μεταβαλλόμενοι άνεμοι θα έχουν εντάσεις έως και δύο μποφόρ.

Μπορείς να διαβάσεις:

«Πρεμιέρα» της Διοίκησης Τζέκου: Την Τρίτη 2/01 το πρώτο Δ.Σ της νέας πενταετίας

Post a Comment