Back
Καιρός

Ηλιόλουστα Χριστούγεννα σε ολόκληρο το Δ. Θερμαϊκού

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σύμμαχος του εορταστικού κλίματος θα είναι ο καιρός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σήμερα Δευτέρα 25/12, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρο το Δήμο Θερμαϊκού δίνοντας «τόπο» στις εύκολες μετακινήσεις και τους ζεστούς εορτασμούς των Χριστουγέννων.

Πιο αναλυτικά, στην Περαία την τιμητική του θα έχει ο ήλιος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρα με την υψηλότερη θερμοκρασία θα σημειώνεται τις μεσημβρινές ώρες με τον δείκτη να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου παρόλο που το βράδυ θα σημειωθεί αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να «κατρακυλά» στους δύο βαθμούς Κελσίου. Οι ασθενείς άνεμοι κυρίως βόρειων διευθύνσεων θα έχουν εντάσεις έως και δύο μποφόρ.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στη Νέα Μηχανιώνα όπου και εκεί ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους τρεις έως τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις έως και τρία μποφόρ ενώ τα επίπεδα της υγρασίας θα είναι υψηλά φτάνοντας έως και το 100%.

Καθαρός και ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός και στην Επανομή την ημέρα των Χριστουγέννων με την υψηλότερη θερμοκρασία να σημειώνεται το μεσημέρι όπου θα φτάσει και τους 14 βαθμούς Κελσίου ενώ αργά το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στους τρεις βαθμούς Κελσίου. Οι κυρίως βόρειοι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως και τρία μποφόρ.

Μπορείς να διαβάσεις:

Σπείρα «σήκωνε» μέχρι και κουφώματα αλουμινίου από σπίτια στον Δ. Θερμαϊκού

Post a Comment